ŠKOLENÍ ROZHODČÍCH PLAVÁNÍ III. a II. TŘ.

23.02.2014 08:00

                

        V přihlášce jsou uvedeny veškeré potřebné informace. Toto školení bude současně pokračujícím školením pro získání kvalifikace II. tř. (pro rozhodčí III. tř. s praxí alespoň 3 roky).

 

        V přihlášce je uvedena cena 600,- Kč včetně trika rozhodčího, toto triko se objednává přímo přes ČSPS a je nutné je objednat nejpozději 4 týdny před termínem školení. Cena trika je 300,- Kč. Z tohoto důvodu upozorňuji všechny vedoucí klubů a účastníky, že přihláška na toto školení je z důvodu objednávky trika závazná a to v právě v částce 300,- Kč. Tato trika musí mít účastníci již na praktické části školení na sobě. Pokud účastník nebo klub nemá zájem o zajištění trika rozhodčího, nechť toto výslovně uvede v přiložené přihlášce! V tomto případě by byla cena kurzu snížena právě o cenu trika, tedy na 300,- Kč.

 

        Dále všem nabízím, že současně s objednávkou trik pro účastníky kurzu objednám také trika pro vrchní rozhodčí (s červeným límcem), tyto jsou povinné pro vrchní rozhodčí při závodech ČSPS, na krajské úrovni tato povinnost není, ale i tak je to pro přehlednost závodiště vhodné. Cena tohoto trika je 350,- Kč.

 

        Veškeré potřebné informace, pravidla a aktuality se pokusím v co nejkratší době vložit na tyto stránky.

 

        Přihlášky zasílejte prosím formou skenu vyplněné přihlášky nejpozději do 14. DUBNA 2014, nebo mi je prosím předejte osobně na závodech v Č. Budějovicích (Č. Budějovice 2014 a VC České Budějovice), kterých se budu doufám moci, i přes služební povinnosti, účastnit. Přihlášky po tomto termínu budu ve výjímečných případech přijímat také, ale již nejsem schopen zaručit včasné doručení trika rozhodčího. Z tohoto důvodu Vás žádám o včasné zaslání přihlášky. Pokud budete mít jakékoliv dotazy, prosím piště e-mail, pokusím se odpovědět v co nejkratší době.

 

        Veškeré změny budou zveřejňovány na těchto stránkách.

 

POZVANKA_ROZHODCI_2014_JČK.pdf (48,4 kB)

KVALIFIKAČNÍ ŘÁD ROZHODČÍCH 2011

VEŠKERÁ PRAVIDLA V AKTUÁLNÍM ZNĚNÍ KE STAŽENÍ ZDE

 

Diskusní téma: ŠKOLENÍ ROZHODČÍCH PLAVÁNÍ III. a II. TŘ. - PRAXE

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek